Wednesday, April 28, 2010

testimoni

1 Produk Berkhasiat 2 Peluang Perniagaan 3 Memperbaiki Taraf Hidup
Kata Oprah
Bitmap
Rancangan TV Oprah Winfrey menghebahkan MonaVie sebagai "Makanan Tambahan Istimewa" yang memelihara kecantikan serta awet muda yang terulung di dunia.
Bitmap
Pendapat NBC
NBC Today men yiarkan Mona Vie sebagai makanan penyumbang tenaga yang unik.
Bitmap
Kata Dr. Nicholas Perricone
Dr. Nicholas Perricone dalam bukunya menggambarkan MonaVie sebagai makanan paling berkhasiat dan bertenaga di dunia. Pati buah bertenaga paling sempurna dan semulajadi.
Bitmap
Pendapat Washington Post
The Washington Post 'MonaVie mempunyai perisa yang lazat serta daya penyembuhan yang luar biasa.
Bitmap
Temuramah bersama Ralph Carson
Steve O'Brain, personaliti CBS Radio, menemuramah Dr. Ralph Carson, Pakar Pemakanan Terkenal Dunia, mengenai kehebatan MonaVie.
Pendapat Vogue
Bitmap
Majalah Vogue memanggilnya 'Penyelesaian semulajadi abad ini'
Bitmap
Pendapat Universiti Florida
Universiti Florida menyifatkan MonaVie sebagai makanan tambahan yang kaya dengan sumber anti-pengoksidaan yang paling tinggi.
Testimoni Monavie dari Malaysia
Puan Esmawati Mohd Yatim dari Kuala Lumpur
Mengalami kecederaan di hujung tulang belakang setelah tergelincir di bilik mandi. Selama 3 minggu dia menanggung sakit dan tidur tidak lena. Terpaksa makan ubat penahan sakit selama 4 minggu disebabkan kesakitan berlanjutan di bahagian pinggang dan tulang rusuk belakang. Kesan kesakitannya hilang setelah minum MonaVie selama 4 hari..
Madam Loh Kim Mui dari Kuala Lumpur
Seorang suri rumahtangga yang mengidap sakit sendi (Artiritis) selama 13 tahun. Setelah minum M onaVie selama 1 minggu, sakit sendinya telah berkurangan dengan begitu ketara.
Madam YT Chua dari Pulau Pinang
Setiap kali bangun dari duduk atau menaikki lif beliau kerap merasa pening.Sudah bermacam ubat dan makanan kesihatan beliau telah cuba tetapi masih tiada perubahan. Setelah minum MonaVie hampir sebotol, rasa kepeningannya terus hilang.
Encik YS Gan Pulau Pinang
Beliau mengidap buasir dan sembelit sejak 2 tahun yang lepas. Terpaksa makan satu kotak ubat buasir setiap kali masalah buasir terjadi. Setelah mengamalkan MonaVie selama 4 bulan, masalah buasir dan sembelit terus hilang.
Dr. Linclon Lim dari Pulau Pinang
Seorang pesakit kencing manis. Tahap gula jatuh dari 6.4 kepada 4.1 setelah minum MonaVie dalam masa 2 hari.
Encik Ling HC Kuala Lumpur
Umur baru 26 tahun. Dia telah mengidap penyakit kulit sejak 6 tahun lepas. Selepas minum MonaVie hampir separuh botol, bahagian parut-parut yang gatal telah menjadi kering dan sembuh.
Adik Zakwan Ahmad berumur 14 tahun
...adalah pengidap asma dan lelah. Setiap kali deman, asma dan sakit lelahnya akan menjadi-jadi. Setiap kali itu juga dia terpaksa menggunakan nebulizer untuk mengurangkan tekanan. Walaupun bermacam ubat telah dicuba, asma dan lelah masih sama. Setelah minum MonaVie hampir 2 minggu, penyakit asma dan lelah semakin berkurangan.
Encik Syed Fakrulrazi Ahmad dari Kedah
Beliau mengalami sakit belakang yang agak teruk sejak 5 bulan yang lepas. Kadang-kadang kesakitan belakangnya menyebabkannya terpaksa mengambil cuti kerja. Setelah minum MonaVie hampir 2 minggu, dia mula merasakan perubahan pada sakit belakannya. Masuk bulan ke lima, sakit belakangnya boleh dikatakan hampir hilang.
Madam Ong Sway Poh dari Pulau Pinang
Seorang pesakit kanser. Dalam bulan Mei 2008, beliau telah dijangkiti virus melalui luka pada badan menyebabkannya deman panas yang berpanjangan sehingga dimasukkan ke dalam ICU. Selepas keluar dari hospital, badannya masih terlalu lemah. Selepas minum MonaVie selama satu minggu, beliau berasa lebih bertenaga dan kesihatan semakin pulih.
Puan Suriyah Mahmud dari Kedah
Beliau pengidap sakit gastrik yang serius. Setiap kali gastrik datang, seluruh badannya menjadi lemah serta perutnya seakan mahu pecah. Setelah mengamalkan MonaVie lebih kurang sebulan, masalah gastriknya boleh dikatakan hampir tiada.
Encik Amri Yahaya dari Kuala Lumpur
Beliau adalah pengidap migrain dan resdung sejak 4 tahun yang lepas. Bermacam ubat serta rawatan tradisional beliau telah cuba tapi penyakitnya tetap tidak berubah. Setelah minum MonaVie selama hampir satu bulan, migraine dan resdungnya telah hilang.